Echtscheiding

echtscheidingsadvocaatIn de regel spelen emoties een belangrijke rol bij een echtscheiding. Alleen dat wat bij de ene persoon veel emotie oproept, is voor de andere persoon slechts een voldongen feit.

Als u besluit een verzoek tot echtscheiding in te dienen, moet er in de meeste gevallen voor veel dingen worden gezorgd. Niet alleen uw huwelijk moet worden ontbonden, maar u moet ook goede en duidelijke afspraken maken met uw echtgenoot over uw kinderen, huis, bezittingen, financiƫn, enz. Als er ook een onderneming bij betrokken is, heeft een groot aantal extra problemen vaak op te lossen.

Anderzijds moeten ook vaak complexe juridische, financiƫle en fiscale aspecten worden aangepakt. In dergelijke omstandigheden hebt u niet alleen iemand nodig die naar u luistert, maar u hebt ook een echtscheidingsadvocaat nodig die snel, effectief en daadkrachtig voor u kan optreden. Want uw belangen moeten zo goed mogelijk worden behartigd.

Onze sectie familierecht bestaat uit ervaren specialisten op dit gebied die expertise uitwisselen en waar nodig samenwerken. Ze zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en jurisprudentie en zijn ze bij uitstek in staat om u te helpen bij familierechtelijke kwesties.

In sommige gevallen kunt u ook online scheiden. Lees er meer over in de blog.

Meer weten?
Bezoek onze contact pagina >